Naše škola
Pohled na naši školu, přilehlé zahrady a sportoviště
Zápas na hřišti
Připravit, pozor a hrajem...
Projektové dny
Učíme se jazyky s rodilými mluvčími z EU
Kreativní výuka
Výuka může být i zábavná
Den otevřených dveří 2024

Přijďte si prohlédnout naši školu, kterou vás budou provázet naši žáci. Vice informací v sekci BLOG.

Základní škola T. G. Masaryka Náchod

Je umístěna v areálu dvoukřídlé budovy s dostupnými sportovišti (zimní stadion, lehkoatletický areál a plavecký bazén) a disponuje prostornými kmenovými i odbornými učebnami, které jsou připojeny k internetu a vybaveny moderními datovými projektory.

Základní škola T. G. Masaryka Náchod

Základní škola

Jsme obyčejně neobyčejná škola. Pojď s námi objevovat svět, kterého jsme součástí, najdi si v něm svoje místo a pojď ho udělat lepším.

více informací

Sportovní třídy

Jsme škola plná sportu a pohybu. Nemusíš být profesionální sportovec, stačí, když tě pohyb baví. Chceš si vyzkoušet různé druhy sportu nebo jen zlepšit fyzičku?

chci sportovat

Jazykové třídy

Baví tě cizí jazyky? Chceš si zlepšit své komunikativní dovednosti? Chceš získat jazykový certifikát nebo státní zkoušku z cizího jazyka? Přidej se k nám.

to mě zajímá

Náš blog

Chcete držet krok s novinkami ve škole? Není nic snažšího než pravidelně sledovat náš blog, díky kterému vám neunikne nic z důležitých akcí, které se ve škole udály.

co se děje

Škola, základ života

Základní škola T. G. Masaryka Náchod, Bartoňova 1005 patří k plně organizovaným základním školám s vymezenou spádovostí danou zřizovatelem, městem Náchod. Je umístěna v areálu dvoukřídlé budovy s dostupnými sportovišti.

Další informace

 

V našem blogu